Volkoren pannenkoekrolletjes met spinazie kruidenroomkaas
Bereidingstijd circa 30 minuten
Wat heb ik nodig?
- 1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
- 1 l melk
- 4 eieren
- Boter of olie
- 200 g diepvries spinazie, ontdooid
- 1 bakje kruidenroomkaas
- Satéprikkers
- Mixer of garde
- Beslagkom
Bereiden
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk, de ontdooide diepvries spinazie en de helft van de eieren toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend de rest van de melk en de rest van de eieren toe.
- Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
- Smeer de pannenkoek in met 2 theelepels kruidenroomkaas.
- Rol de pannenkoek op en snijd het in 6-7 stukjes.
- Serveer de pannenkoekrolletjes met een satéprikker.