Vanaf januari kun je weer aanmelden voor Nationale Pannenkoekdag!

Wil je met jouw school pannenkoeken bakken voor ouderen op Nationale Pannenkoekdag? Vanaf januari 2025 is de inschrijving weer geopend! Dan ontvangen alle basisscholen onze officiële uitnodiging per post. Je krijgt een unieke deelnamecode om je online aan te melden, plus alle informatie die je nodig hebt om van jouw Pannenkoekdag een succes te maken!

Gratis Nationaal Pannenkoekdag Startpakket voor elke school

Ook de komende editie is er weer een Pannenkoekdag Startpakket voor elke deelnemende school. Dit pakket wordt beschikbaar gesteld door initiatiefnemers Tefal, Koopmans en Blue Band, die jouw school hiermee een steuntje in de rug willen geven bij de organisatie van een geweldig Pannenkoekfeest! De inhoud is genoeg voor circa 100 pannenkoeken. Is dit voor jullie niet voldoende, dan kun je het uiteraard zelf aanvullen.

DUURZAME TIP

Bewaar pannen en tafelkleden voor volgend jaar!
Nationale Pannenkoekdag is een maatschappelijk initiatief van Tefal, Koopmans en Blue Band. Dit betekent ook dat we het feest zo duurzaam mogelijk willen maken. Maak de pannenkoekpannen en tafelkleden daarom na gebruik schoon en bewaar ze voor volgend jaar. We sturen geen nieuwe pannenkoekpannen meer naar deelnemers die in het voorgaande jaar een startpakket hebben ontvangen.

Meer weten?
Kijk bij FAQ waar je antwoord vindt op veelgestelde vragen over Nationale Pannenkoekdag. heb je toch nog een vraag? Stuur dan een mail naar info@pannenkoekdag.nl

Meedoen als oudereninstelling?

Werk je bij een oudereninstelling en wil je ook meedoen aan Nationale Pannenkoekdag? Hartstikke leuk! Neem dan contact op met een school in de buurt en verwijs ze naar deze website.

Versieringen

Slingers

Download

Placemats

Download

Een initiatief van: