Inschrijving gesloten

Helaas kun je je niet meer aanmelden voor Nationale Pannenkoekdag 2024. Uiteraard kun je op eigen initiatief meedoen aan deze dag. Op deze site kun je placemats en slingersjablonen downloaden voor extra feestelijke aankleding. En volgend jaar is er weer een nieuwe editie.

Gratis Nationaal Pannenkoekdag Startpakket

Als deelnemer ontvang je gratis het startpakket, met daarin pannenkoekenmix voor circa 100 pannenkoeken, vloeibare margarine, tafelkleden, servetten, koksmutsen, placemats en slingersjablonen. Heb je vorig jaar niet mee gedaan, dan ontvang je ook 2 pannenkoekpannen geschikt voor alle warmtebronnen (gas, elektrisch, keramisch en inductie). De placemats en slingersjablonen kunnen de leerlingen al in de dagen vóór pannenkoekdag kleuren of voorzien van leuke teksten of tekeningen. Zo wordt de feestruimte nóg feestelijker!

DUURZAME TIP

Bewaar pannen en tafelkleden voor volgend jaar!
Nationale Pannenkoekdag is een maatschappelijk initiatief van Tefal, Koopmans en Blue Band. Dit betekent ook dat we het feest zo duurzaam mogelijk willen maken. Maak de pannenkoekpannen en tafelkleden daarom na gebruik schoon en bewaar ze voor volgend jaar. We sturen geen nieuwe pannenkoekpannen meer naar deelnemers die in het voorgaande jaar een startpakket hebben ontvangen.

Meer weten?
Ben je wel aangemeld? Bekijk ons handige stappenplan, de checklist en FAQ over Nationale Pannenkoekdag.

Belangrijke data
1 maart    Uiterste ontvangstdatum Nationaal Pannenkoekdag Startpakket
8 maart    Nationale Pannenkoekdag 2024

Meedoen als oudereninstelling?

Werk je bij een oudereninstelling en wil je ook meedoen aan Nationale Pannenkoekdag? Hartstikke leuk! Neem dan contact op met een school in de buurt en verwijs ze naar deze website.

Versieringen

Slingers

Download

Placemats

Download

Een initiatief van: