Wat heb ik nodig?
1 pak Koopmans Pannenkoeken Compleet
700 ml water 
2 teentjes knoflook (geperst)
5 eetlepels room (kook- of slagroom)
300 gram (kastanje) champignons
10 gram bieslook
snufje peper en zout
boter of olie om in te bakken
Keukengerei
beslagkom
mixer met garden
Tefal pannenkoekenpan
knoflookpers
Bereiden
- Doe de pannenkoekmix Compleet in een beslagkom en voeg de helft van het water (350 ml) toe.
 - Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad pannenkoeken beslag.
 - Voeg al roerend de rest van het water toe.
 - Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden.
 - Giet wat pannenkoeken beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.
 - Bak in een koekenpan de kastanje champignons gedurende 5 minuten. Voeg vervolgens de knoflook toe en bak samen nog 1 minuut.
 - Haal de pan van het vuur en voeg de room en bieslook toe en roer goed door. Garneer met peper en zout.
 - Leg een pannenkoek op een groot bord en garneer met de bieslook champignons. Rol de hartige pannenkoeken op of vouw dubbel en serveer warm.