Bereidingstijd circa 30 minuten

Wortel-kokos pannenkoeken met kaneel

Wat heb ik nodig?

1 pak Koopmans Pannenkoeken volkoren
900 ml melkĀ 
4 eieren
50 gram roomboter of een scheutje margarine
1 eetlepel gemalen kaneel
150 gram geschrapte wortels
80 gram geraspte kokos
50 gram grof gehakte walnoten

Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan
rasp

Bereiden

  1. Maak de wortels schoon en rasp ze of koop ze kant-en-klaar.
  2. Doe de mix in een beslagkom en voeg de melk en de eieren toe.
  3. Roer het geheel met een mixer of garde tot een glad beslag.
  4. Roer de kaneel, de geraspte wortel en de kokos door het beslag.
  5. Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
  6. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem.
  7. Bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  8. Garneer de pannenkoek met wat overige geraspte wortel, geraspte kokos en walnoten