Wortel-kokos pannenkoeken met kaneel

Bereidingstijd circa 30 minuten

Wat heb ik nodig?
  • 1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
  • 750 ml Melk
  • 4 stuks Eieren
  • 50 gram Roomboter (of een scheutje olie)
  • 1 eetlepel Gemalen kaneel
  • 150 gram Geschrapte wortels
  • 80 gram Geraspte kokos
  • 50 gram Grof gehakte walnoten
  • Beslagkom
  • Mixer of garde
  • Tefal pannenkoekenpan
  • Rasp

Bereiden

  1. (150 gram geschrapte wortels) Rasp de wortels.
  2. (1 pak Koopman volkoren pannenkoeken, 750 ml melk, 4 stuks eieren)
    Doe de mix in een beslagkom en voeg de melk en de eieren toe.
  3. Roer het geheel met een mixer of garde tot een glad beslag.
  4. (125 gram geraspte wortel, 1 eetlepel kaneel, 50 gram geraspte kokos) Roer de kaneel, de geraspte wortel en de kokos door het beslag.
  5. (50 gram roomboter) Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
  6. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem. Bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  7. (30 gram geraspte kokos, 25 gram geraspte wortel, 50 gram grof gehakte walnoten) Garneer de pannenkoek met wat overige geraspte wortel, geraspte kokos en walnoten

Tip: Lekker met ahornsiroop.