Spinazie pannenkoeken

Bereidingstijd circa 30 minuten

Wat heb ik nodig?
  • 1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
  • 750 ml Melk
  • 4 stuks Eieren
  • 50 gram Roomboter (of een scheutje olie)
  • 450 gram Bladspinazie deelblokjes (uit de vriezer)
  • 1 fles Schenkstroop
  • Beslagkom
  • Mixer of garde
  • Tefal pannenkoekenpan
  • Pollepel 

Bereiden

  1. Ontdooi de blokjes spinazie.
  2. (1 pak Koopman Volkoren Pannenkoeken, 750 ml melk, 4 eieren) Doe de mix in een beslagkom en voeg de melk toe. Voeg al roerende de eieren toe.
  3. (450 gram ontdooide spinazie) Voeg de ontdooide spinazie toe en meng het met een pollepel door het beslag.
  4. (50 gram roomboter) Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem. Bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  5. (schenkstroop) Schenk de stroop over de pannenkoeken en rol op.