Proteïne pannenkoeken met pindakaas en blauwe bessen

Bereidingstijd circa 15 minuten

Wat heb ik nodig?
  • 1 pak Koopmans Schudfles Proteïne Pannenkoeken
  • 400 ml Melk 
  • 1.5 el (eetlepels) Pindakaas
  • 150 g Blauwe bessen
  • 1 handje(s) Amandelen
  • 1 scheutje(s) Honing
  • Boter om in te vetten


Keukengerei

  • Beslagkom
  • Mixer of garde
  • Tefal pannenkoekenpan

Bereiden

  1. Schud de fles een paar keer met de dop naar beneden, zodat de mix goed loskomt van de bodem van de fles.
  2. Open de fles en voeg de melk (400 ml) toe tot aan de markering op de zijkant van de fles. Voeg vervolgens de pindakaas (1,5 el) toe.
  3. Sluit de fles zorgvuldig. Draai de fles om met de dop naar beneden. Controleer of alle mix van de bodem los komt. Indien dit niet het geval is, geef de fles dan een stevige tik zodat het loskomt. Schud gedurende circa 1 minuut krachtig totdat de mix geheel met de melk is gemengd.
  4. Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een hete pannenkoekenpan. Schenk wat pannenkoekbeslag in de hete pan. Laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.
  5. Rol de pannenkoeken op. Garneer met de blauwe bessen (150 g), amandelen (1 handje) en eventueel wat honing.