Bereidingstijd circa 15 minuten

Proteine pannenkoeken met pindakaas en blauwe bessen

Wat heb ik nodig?

1 pak Koopmans Schudfles Proteïne Pannenkoeken
400 ml melk
1,5 el (eetlepels) pindakaas
150 g blauwe bessen
1 handje amandelen
1 scheutje honing
boter om in te vetten

Keukengerei
beslagkom
mixer met garden
Tefal pannenkoekpannen

Bereiden

  1. Schud de fles een paar keer met de dop naar beneden, zodat de mix goed loskomt van de bodem van de fles.
  2. Open de fles en voeg de melk (400 ml) toe tot aan de markering op de zijkant van de fles. Voeg vervolgens de pindakaas (1,5 el) toe.
  3. Sluit de fles zorgvuldig. Draai de fles om met de dop naar beneden. Controleer of alle mix van de bodem los komt. Indien dit niet het geval is, geef de fles dan een stevige tik zodat het loskomt. Schud gedurende circa 1 minuut krachtig totdat de mix geheel met de melk is gemengd.
  4. Verhit een klontje boter of een scheutje olie in een hete pannenkoekenpan. Schenk wat pannenkoekbeslag in de hete pan. Laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.
  5. Rol de pannenkoeken op. Garneer met de blauwe bessen (150 g), amandelen (1 handje) en eventueel wat honing.