Bereidingstijd circa 30 minuten

Pannenkoeken met ijs

Wat heb ik nodig?

1 pak Koopmans Speculoos Pannenkoeken
550 ml melkĀ 
1 ei
boter of olie
vers fruit naar keuze
roomijs
Lotus Biscoff speculoos pasta

Keukengerei
beslagkom
mixer of garde
Tefal pannenkoekenpan

Bereiden

  1. Plaats de pannenkoekenmix in een beslagkom. Voeg ongeveer 225 ml, de helft van de melk, toe aan de beslagkom.
  2. Gebruik een garde of mixer om het mengsel te roeren totdat het een glad beslag vormt.
  3. Voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe aan het beslag.
  4. Doe een klontje boter of scheutje olie in een koekenpan en laat de pan goed heet worden. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken op niet al te hoog vuur aan beide zijden goudbruin.
  5. Neem een magnetronbestendige kom en schep de gewenste hoeveelheid Lotus Biscoff speculoospasta erin. Verwarm de speculoospasta in de magnetron op een lage stand gedurende 20-30 seconden.
  6. Haal de kom uit de magnetron en roer de speculoospasta goed door tot het volledig gesmolten en glad is. Indien nodig, plaats de kom terug in de magnetron voor nog eens 10-15 seconden en roer opnieuw.
  7. Zodra de speculoospasta volledig is gesmolten en een vloeibare consistentie heeft bereikt, is het klaar voor gebruik.
  8. Serveer de speculoos pannenkoeken met een heerlijke topping van romig roomijs, verse stukjes fruit en de gesmolten speculoos pasta.

Op deze manier krijg je een verrukkelijke combinatie van warme speculoos pannenkoeken, het verfrissende karakter van vers fruit, de romige textuur van roomijs en de smaakexplosie van speculoospasta.Geniet van deze overheerlijke combinatie en verwen jezelf met dit smakelijke gerecht!