Wat heb ik nodig?
- 1 pak Pannenkoeken Origineel
- 850 ml halfvolle melk
- 2 eieren
- 1 blokje feta
- 2-3 avocado's
- 2-3 zoete aardappelen
Keukengerei
- Beslagkom
- Mixer met gardes
- Koekenpan
- Boter of olie om in te bakken
Bereiden
- Breng een pan water aan de kook. Schil ondertussen de zoete aardappels. Spoel even af onder de kraan.
- Snijd de aardappels in gelijkmatige stukken zodat ze even snel gaar worden.
- Kook de zoete aardappel in kokend water 10-20 min lang. De zoete aardappel is gaar als je er makkelijk in kunt prikken.
- Doe de pannenkoekenmix in de beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
- Roer het geheel met een mixer met garde tot een glad beslag. Voeg al roerende de rest van de melk en de eieren toe.
- Bak de pannenkoeken met een klontje boter of olie in de koekenpan.
- Snijd de avocado in plakken en verkruimel de feta.
- Vul de pannenkoek met feta, avocado en zoete aardappel.
- Rol de pannenkoek op en snijd hem in stukjes. Zo heb je een heerlijke gevulde pannenkoek!