Wat heb ik nodig?
- 1 pak Koopmans Pannenkoeken Scharrelei
- 700 ml water
- voor de gekruide kip:
- 25 g cajunkruiden
- 2 g knoflook
- 300 g kipfiletreepjes
- 20 g (20 ml) olijfolie
- 1 tl citroenrasp
- 15 g citroensap
- 5 g rode peper
- Groenten:
- 150 g rode paprika
- 150 g groene paprika
- 150 g mais uit blik
- 100 g ananas
- 100 g mango
- geraspte kokos
- basilicum
- jalapenos pepertjesmixer met garden of garde
- koekenpan
- boter of olie
Bereiden
Mis en Place Kip:
- Meng cajunkruiden en olijfolie in een kom en voeg ragfijn gesneden knoflook en rode peper toe.
- Voeg citroensap en citroenrasp toe en de fijn gesneden kipreepjes. Laat dit even 15 minuten staan.
- Snijd rode en groene paprika in vierkante stukken van 1 cm.
- Snijd de ananas en mango in kleine stukjes.
- Roer de pannenkoekmix met het water tot een glad beslag en laat minimaal een half uur rusten.
Bakken:
- Bak de kip aan op matig vuur en voeg de groenten toe.
- Bak tot de juiste gaarheid is bereikt.
- Voeg op het laatst nog de ananas en mangostukjes toe.
- Bak de pannenkoeken op matig vuur gaar en bruin.
- Serveer de pannenkoeken met de warme kip.
- Bestrooi de rand met kokosrasp.
- Garneer met basilicum en een jalapenos pepertje.