Bedenk een hartverwarmende actie en maak kans op een bakworkshop!

Wil je méér doen dan alleen pannenkoeken bakken? Dan dagen we jouw school uit ook zélf een sympathieke actie te bedenken voor de ouderen. De meest hartverwarmende inzending wint voor de hele klas een compleet verzorgde bakworkshop van Heel Holland Bakt deelnemer Cas Wolters!

Zo doe je mee

Laat je leerlingen een creatief idee bedenken waarmee ze laten zien dat ze ouderen een warm hart toedragen. Dit mag een groot knutselwerk in de vorm van een hart zijn voor in de eetzaal van de oudereninstelling. Of een hartstochtelijke uitvoering van het Nationale Pannenkoeklied voor de ouderen. Of... iets totaal anders! Geen idee is te gek, zolang het maar hartverwarmend is.

Beoordeling

Plaats tijdens of na Nationale Pannenkoekdag, uiterlijk 22 maart 2023, foto’s of video’s van jullie actie op social media met hashtag #hartverwarmend en #pannenkoekdag. Initiatiefnemers Tefal en Koopmans beoordelen dan welk idee het meest hartverwarmend is uitgevoerd!

Prijs

De winnende klas krijgt een geheel verzorgde bakworkshop op school van Heel Holland Bakt deelnemer Cas Wolters. Uiteraard mag je tijdens de workshop ook proeven van jouw baksels!