Volkoren pannenkoeken met mozzarella, pesto en tomaat
Bereidingstijd circa 30 minuten
Wat heb ik nodig?
- 1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
- 1 l melk
- 4 eieren
- Boter of olie
- 2 bollen mozzarella, uitgelekt en in plakjes gesneden
- 1 blikje groene pesto
- 1 bakje cherrytomaatjes, in vieren gesneden
- 1 zakje rucola
- 1 zakje pijnboompitten
- Mixer of garde
- Beslagkom
Bereiden
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend de rest van de melk en de 4 eieren toe.
- Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
- Bestrijk de pannenkoeken met 2 theelepels pesto.
- Beleg de pannenkoeken met de plakjes mozzarella en de partjes cherrytomaatjes.
- Verdeel de rucola over de pannenkoeken en strooi er de pijnboompitjes overheen.