Banaanpannenkoeken met kokosmelk
Bereidingstijd circa 30 minuten
Wat heb ik nodig?
- 1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren600 ml melk
- 1 blikje (400 ml) kokosmelk
- 4 eieren
- 3 bananen, geschild en in dunne plakjes gesneden
- spuitbus of bekertje opgeklopt slagroom
- 1 zakje (Dr. Oetker) amandelschaafsel
- mixer of garde
- beslagkom
- een klontje boter of een scheutje olie
- eventueel een spuitzak voor de slagroom
Bereiden
- Doe de mix in een beslagkom en voeg de 600 ml melk en 2 eieren toe.
- Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
- Voeg al roerend 400 ml kokosmelk en nog eens 2 eieren toe.
- Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
- Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en druk plakjes banaan in het natte beslag.
- Bak de pannenkoeken aan beide zijden bruin.
- Serveer de pannenkoek met de plakjes banaan naar boven en spuit er wat slagroom over.
- Bestrooi de slagroom met wat amandelschaafsel.