Gratis Pannenkoekdag Startpakket

Als deelnemende school ontvang je gratis het Pannenkoekdag Startpakket, met daarin pannenkoekmix voor 40 personen, twee pannenkoekpannen, tafelkleden, servetten, koksmutsen. Ook zijn er placemats en slingersjablonen die de leerlingen al in de dagen vóór pannenkoekdag kunnen kleuren of voorzien van leuke teksten of tekeningen. Zo wordt de feestruimte nóg feestelijker!

 Pakket 2017

Bewaar pannen en tafelkleden voor volgend jaar!

Nationale Pannenkoekdag is een maatschappelijk initiatief van Tefal en Koopmans. Dit betekent ook dat we het feest zo duurzaam mogelijk willen maken. Maak de pannenkoekpannen en tafelkleden daarom na gebruik schoon en bewaar ze voor volgend jaar. Want vanaf volgend jaar sturen we geen nieuwe pannenkoekpannen meer naar scholen die in het voorgaande jaar een startpakket hebben ontvangen.

Meedoen als oudereninstelling?

Werk je bij een oudereninstelling en wil je ook meedoen aan Nationale Pannenkoekdag? Hartstikke leuk! Neem dan contact op met een school in de buurt en verwijs ze naar deze website.

Meer weten?

Bekijk dan ons handige stappenplan, de checklist en veel gestelde vragen over Nationale Pannenkoekdag! Heb je toch nog een vraag, ben je jouw deelnamecode kwijt of heb je deze niet ontvangen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar info@pannenkoekdag.nl .

Belangrijke data

Januari 2023 Scholen ontvangen uitnodiging
15 februari Sluiting inschrijving Nationale Pannenkoekdag
10 maart Uiterste ontvangstdatum Pannenkoekdag pakketten
17 maart Nationale Pannenkoekdag
22 maart Uiterste inzenddatum hartverwarmende actie

Downloads

Download slingers Download placemat