Volkoren pannenkoekrolletjes met spinazie kruidenroomkaas

Bereidingstijd circa 30 minuten

Wat heb ik nodig?
  • 1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
  • 1 l melk
  • 4 eieren
  • Boter of olie
  • 200 g diepvries spinazie, ontdooid
  • 1 bakje kruidenroomkaas
  • Satéprikkers
  • Mixer of garde
  • Beslagkom

Bereiden

  1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk, de ontdooide diepvries spinazie en de helft van de eieren toe.
  2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
  3. Voeg al roerend de rest van de melk en de rest van de eieren toe.
  4. Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
  5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  6. Smeer de pannenkoek in met 2 theelepels kruidenroomkaas.
  7. Rol de pannenkoek op en snijd het in 6-7 stukjes.
  8. Serveer de pannenkoekrolletjes met een satéprikker.