Volkoren pannenkoeken met mozzarella, pesto en tomaat

Bereidingstijd circa 30 minuten

Wat heb ik nodig?
  • 1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
  • 1 l melk
  • 4 eieren
  • Boter of olie
  • 2 bollen mozzarella, uitgelekt en in plakjes gesneden
  • 1 blikje groene pesto
  • 1 bakje cherrytomaatjes, in vieren gesneden
  • 1 zakje rucola
  • 1 zakje pijnboompitten
  • Mixer of garde
  • Beslagkom

Bereiden

  1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe.
  2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
  3. Voeg al roerend de rest van de melk en de 4 eieren toe.
  4. Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
  5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
  6.  Bestrijk de pannenkoeken met 2 theelepels pesto.
  7. Beleg de pannenkoeken met de plakjes mozzarella en de partjes cherrytomaatjes.
  8. Verdeel de rucola over de pannenkoeken en strooi er de pijnboompitjes overheen.