Bereidingstijd circa 30 minuten

banaanpannenkoek met kokosmelk

Wat heb ik nodig?

1 pak Koopmans Pannenkoeken Volkoren
600 ml melk
1 blikje kokosmelk
4 eieren
3 bananen, geschild en in dunne plakjes gesneden
spuitbus of bekertje opgeklopte slagroom
1 zakje (Dr. Oetker) amandelschaafsel
boter of olie

Keukengerei
mixer of garde
beslagkom
Tefal pannenkoekenpan
eventueel spuitzak voor de slagroom

Bereiden

  1. Doe de mix in een beslagkom en voeg de 600 ml melk en 2 eieren toe.
  2. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag.
  3. Voeg al roerend 400 ml kokosmelk en nog eens 2 eieren toe.
  4. Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in een koekenpan.
  5. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en druk plakjes banaan in het natte beslag.
  6. Bak de pannenkoeken aan beide zijden bruin.
  7. Serveer de pannenkoek met de plakjes banaan naar boven en spuit er wat slagroom over.
  8. Bestrooi de slagroom met wat amandelschaafsel.